Inilah Punca Sebenar Mengapa Lana Nodin Tidak Mendedahkan Gambar Anaknya

PELAKON Lana Nodin meminta semua pihak agar menghormati dan memahami keputusan yang dibuat oleh suaminya untuk tidak mendedahkan gambar anak perempuan mereka, Gia Quinn Mckienzie.

Lana Nordin atau nama sebenarnya, Mazlina Hasan Nodin, berkata suaminya, David Mckienzie, 37, mengambil keputusan tersebut kerana mahu memberikan ruang kepada diri mereka untuk menikmati tugas sebagai ibu dan bapa seperti ibu bapa yang lain.

Lana atau nama sebenarnya, Mazlina Hasan Nodin, berkata suaminya, David Mckienzie, 37, mengambil keputusan tersebut kerana mahu memberikan ruang kepada diri mereka untuk menikmati tugas sebagai ibu dan bapa seperti ibu bapa yang lain.

image (3)
Memang betul, ramai yang meminta saya memuat naik gambar Gia, tetapi saya perlu menghormati keputusan suami saya supaya tidak berbuat demikian.

Pertama kali kami bergelar ibu bapa, jadi kami ingin menikmati detik indah menggalas tanggungjawab bini berdua dahulu. Bila tiba masanya, saya akan kongsikan gambar Gia bersama peminat.

Saya memikul tanggungjawab sebagai isteri dan ibu tanpa bantuan pembantu dan gambar sendiri pun saya jarang muat naik kerana terlalu sibuk, katanya kepada BH Online.

Lana, 36; menjelaskan dia hanya menghormati pendekatan yang diambil oleh suaminya untuk tidak menunjukkan wajah anak pertama mereka di laman sosial buat masa ini

14.2lana

Sumber: Berita Harian