Kesalahan Yang Biasa Wanita Lakukan Tanpa Disedari Semasa Hubungan Intim

Hubungan intim memang adalag salah satu keperluan penting dalam menjalinkan hubungan rumahtangga  yang harmoni. Tetapi , saat hubungan intim itu dilakukan, kita dapat lihat perbezaan prinsip antara lelaki dan wanita yang mungkin boleh beri ketidakpuasan pasangan itu.

Di sini kita boleh lihat kesalahan yang wanita sering lakukan semasa hubungan intim.

664xauto-ternyata-wanita-lebih-seksi-tidur-pakai-piyama-140303p

1. Memakai Pakaian Yang Longgar

Salah satu kesalahan yang sering di lakukan wanita adalah memaki pakaian yang longgar seperti t shirt besar atau baju tidur biasa. Kalau nak naikkan keghairahan seorang lelaki pastikan anda memakai pakaian yang ketat dan seksi seperti lingerie ataupun negligee kerana ini dapat menonjolkan tubuh anda yang pasti lelaki anda suka.

750xauto-5-keuntungan-kalau-kamu-berani-macarin-cewek-galak-cowok-wajib-baca-160801x

2. Tidak Berani Memimpin

Pada kebiasaannya wanita tidak berani memimpin wanita semasa melakukan hubungan intim malah hanya mengikuti apa yang lelaki mahu. Tetapi anda pasti terkejut kerana ramai lelaki sebenarnya sukakan wanita yang lebih aggresif dalam memimpin lelaki untuk melakukan sesuatu yang wanita mahu. Jadi anda haruslah berani bersuara ye.

bbgljez-riddim-donmagazine-com_

3. Sering Mengkritik

Yang ini adalah kesalahan paling besar. Jangan sekali sekali mengkritik si lelaki semasa hubungan intim kerana boleh merosakkan mood si lelaki itu. Berkomunikasi semasa hubungan intim adalah amat penting tetapi cuba elakan dari menggunakan ayat ayat negatif seperti kritikan yang biasanya akan menghilangkan konfiden si lelaki itu.

Nah, itulah dia kesalahan yang sering wanita lakukan ketika melakukan hubungan intim.